Fullservice

Als je je installaties en systemen in topconditie houdt, merk je dat overal. Maximaliseer je rendement, minimaliseer de onderhouds- en (energie)verbruikskosten en verleng de levensduur van je systemen. Voorkom corrosie, oxidatie, slijtage, kalkafzetting en biologische vervuiling en voldoe aan wet- en regelgeving.

Kies voor ACN. Wij regelen het.

Ons aanbod is gebaseerd op fullservice: één aanspreekpunt voor het hele proces. We verzorgen reinigingen, leveren de hardware om aan de slag te kunnen en houden het geheel vervolgens in topconditie, door middel van dagelijks of periodiek onderhoud. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor alleen herstel, hardware of waterbehandeling. Als klant krijg je een vaste analist, die werkt vanuit een mobiel laboratorium op locatie.
Niets is effectiever dan dat.

Reinigen

Om uiteenlopende redenen kan het nodig zijn om je ketel en leidingen te laten reinigen. Kalkafzetting, corrosie, oxidatie of een andere vorm van slijtage of schade gaan ten koste van je capaciteit, de levensduur van je systemen en de veiligheid. Laat ons een reiniging uitvoeren en daarna in kaart brengen hoe je installatie er voorstaat.

Hardware

Wij leveren en installeren meetsystemen en doseerapparatuur met garantie voor een effectieve en efficiënte industriële waterbehandeling.

Onderhoud

Wij zorgen goed voor je installaties en systemen. Je vaste analist verzorgt het gehele wateronderhoud op locatie. Hij (of zij) monitort alle relevante waardes, overlegt en geeft advies én zorgt voor de dosering van de juiste middelen. Welke (chemische of milieuvriendelijke) middelen hiervoor worden ingezet, bepalen we gezamenlijk. ACN heeft een uitgebreid assortiment producten, volgens eigen formules.

aan_schema_producten

Onze producten