Wij zorgen dat het werkt. Altijd en overal.

Dagelijks vertrouwen klanten in binnen- en buitenland op onze expertise. Dankzij onze adviezen en ondersteuning zijn hun systemen en installaties altijd in topconditie. Dat kan alleen als iedereen op z’n plek zit, plezier in zijn of haar werk heeft en beschikt over alle kennis en benodigde tools. Daarom zorgen we goed voor onze mensen en hun gezinnen.

Wil je in een mooi bedrijf werken, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en klanten blij maakt met wat jij allemaal kan? Bekijk dan onze vacature(s) eens.

Binnen ons team is er op dit moment ruimte voor een

Service Engineer / Analist Midden-Nederland (m/v)
Jij weet wat er nodig is om de installaties en systemen bij onze klanten optimaal te laten functioneren en renderen. Op basis van metingen en analyses die je op locatie uitvoert geef je de juiste adviezen en bij akkoord zorg je dat alles volgens plan wordt uitgevoerd. Onze opdrachtgever kan op je bouwen.
 

Jouw profiel
·        Een afgeronde en relevante MBO-opleiding;
·        Aantoonbare affiniteit met en kennis van scheikunde;
·        Commercieel inzicht en commerciële vaardigheden;
·        Uitstekende communicatieve vaardigheden en overredingskracht;
·        Je bent zelfstandig, nauwkeurig, gedreven en resultaatgericht;
·        Klant- en servicegerichte instelling;
·        Ervaring met Microsoft Word en Excel;
·        Tenminste Rijbewijs B, liefst B+E.

Bij voorkeur heb je al ervaring in een soortgelijke functie binnen onze branche en heb je ervaring met het analyseren van watermonsters.
 
ACN als werkgever
Je bent van harte welkom in ons compacte en enthousiaste team. De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort en er is veel ruimte voor eigen initiatieven. Natuurlijk voorzien we je van alle middelen en apparatuur die je nodig hebt, waaronder een eigen mobiele laboratorium. Verder bieden we je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en krijg je een goed marktconform salaris. Omdat we allemaal hard werken is er regelmatig is er ruimte voor plezier en ontspanning. Secundaire arbeidsomstandigheden vinden we heel belangrijk. 
 
Kom bij ons team!
Word jij de rots in de branding voor onze klanten?
Neem dan contact op met Petricia Winckens (0492-556690 of pz@acnwater.com) of stuur ons je motivatie, met CV en pasfoto. Bij een match kun je binnenkort al aan de slag!

ACN Water Treatment BV
Engelseweg 229
5705 AE Helmond

Onze producten